Címkék:
kenyérre,
sültek
Számomra a pástétom kenhető állagú ételt jelent, de ezek szerint rosszul tudom. Végül is mindegy, az itt következő húsétel kenyérre és főzelékre egyaránt bevált feltétként. Mivel felvágottakat nem veszünk, ez egy újabb darab a hűtőben, amiben nincs tartósító és adalékok, és változatossá tehetjük vele a vacsorákat vagy a szendvicseket.
Fék kg darált pulykahús, 2 ek olívaolaj, 4 szelet szalonna, 1 hagyma, 1 csésze zsemlemorzsa, 1 tojás, 1 citrom héja és leve, 1 ek mustár.
A finomra vágott hagymát és szalonnát megdinszteljük, a többi hozzávalóval összekeverjük és kibélelt őzgerinc formában 200 fokon sütjük 45-50 percig.
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése