Címkék:
tésztaféle
A recepte most olvastam Dolce Vita gyűjteményében, és alig várom, hogy este megvalósítsam. Csak azt nem tudom, kifogyott-e a hétvégén a spenót a hűtőből, vagy van még. Itt az eredeti írás:
A Nők Lapja Konyha szeptemberi számából. Langyosan a legfinomabb, balzsamecetes zöldsalátával együk. Ha hűtőbe kerül kifagy a lelke, ne hűtsük!
Hozzávalók: 20 dkg spagetti, 6 tojás, 30 dkg spenót, 10 dkg parmezán, 10 dkg füstölt sajt, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, olívaolaj1. Olívaolajon a felaprított fokhagymával fonnyasszuk meg a spenótot, sózzuk, borsozzuk2. Lobogó sós vízben főzzük al dentére a tésztát, szűrjük le3. Verjük fel a tojásokat, keverjük hozzá a reszelt sajtokat, sózzuk, borsozzuk, keverjük el a tésztával4. Hőálló tálban vagy szilikonos formában 200 fokon 15-21 percig süssük
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése