Címkék:
J.O.
Halhoz, csirkéhez, sült krumplihoz, zöldségekhez.
Rozmaring, fokhagyma, chili, szardellafilé. Ezeket apróra vágva vajhoz keverjük és hűtőben hetekig tarthatjuk. Ha frissen tartó fóliába (folpackba) tekerjük, és úgy lehűtjük, karikákat is vághatunk belőle.
Ma kelkáposztát és brokkolit párolok, de csak olyan jól haraphatóra. Serpenyőbe teszek a fűszervajból, néhány evőkanál citromlét vagy balzsamecetet adok hozzá, és azon kicsit megfuttatom a zöldségeket.
Halhot adom, és tálaláskor még lehet a vajból a zöldségekre pottyantani egy darabkát.
Répához római köményes, narancsos, mézes fűszervajat adhatunk,
mediterrán ételekhez olívabogyós bazsalikomosat.
A teljesség igénye nélkül.
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése