Címkék:
kenyér,
mártogatós
Ma este biztosan feltálalom ezt a nagyon ígéretes, finnyás fiamnak is biztosan tetszetős ételt:
Kedvenc kenyérreceptünket javítsuk fel pirított tökmaggal, aszalt paradicsommal és zöldfűszerekkel (petrezselyem, snidling, bazsalikom stb.) Az eredeti receptben nem szerepel, de szerintem vágok bele olívabogyót is.
A sajtmártáshoz melegítsünk kis lábasban némi krémsajtot, öntsünk hozzá olívaolajat és pár csepp vizet. Ebbe morzsoljunk bele kéksajtot (roquefort), és vágjunk ebbe is fűszereket. Borsozzuk, sózni nem kell.
Tálaláskor vágjuk fel csíkokra kedvenc zöldségeinket(répa, karalábé, zellerszár), a mártást mindenkinek adjuk kis tálkában és vágjunk hozzá egy-egy szelet frissen sült kenyeret.
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése