Címkék:
sültek
Nálunk ok nélkül mellőzött étel a nyúl. Fogalmama sincs, miért nem eszünk többször, pedig az íze alig különbözik a csirkétől. A gyerekeim nemigen eszik a marhahúst, én nem szeretem a sertést, marad a szárnyas, amihez múlt hétvégén nem volt kedvem, hát nyulat vettem.
A feldarabolt ugrifülest olívaolajas, fokhagymás edényben pároltam 20-30 percet, csak amíg épp puhulni kezdett. Megsóztam, és a továbbiakban szokásos módot panírozva kisütöttem. Tettem a zsemlemorzsába kevés parmezánt. Köretként centis szeletekre vágott krumplit fokhagymával, tejjel és tejszínnel összekevertem, és sütőben megsütöttem. Tetejére ennek is parmezán került. Máskor is csinálok!
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése