Címkék:
egytálak,
vega
Az eredeti receptet Dolce Vitánál olvastam, de ici-picit átformáltam a hűtő tartalma és a saját ízlésem szerint.
A kerti padlizsánról letéptem a negyedik és ötödik tömör, feszes húsú termést, vár még négy a megnövésre:)
Tehát két padlizsánt meghámoztam - csak a kölykök miatt - , felszeleteltem, és száraz serpenyőben a szeletek mindkét oldalát megsütöttem. Utána negyedekre vágtam, visszatettem a serpenyőbe, nyomtam hozzá fokhagymát és jócskán tettem rá félbevágott mézédes kerti koktélparadicsomot. Ja! És olívaolajat! Sót is és borsot.
Amikor a paradicsom kicsit megszottyadt, rádobtam egy halom feltépkedett mozzarellát, azt ráolvasztottam és finom kenyérrel tálaltam.
MMMMM!
Ha jól emlékszem eredetileg a két padlizsánból az egyiket cukkini pótolja, és az előre kockára vágott zöldségeket olajon pirítja a népszerű gasztroblogger.
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése