Címkék:
levesek
Imádják a gyerekek is, jóízűen ették a murteri kempingben, itthon sem vallott szégyent a recept:
Fele-fele arányban meghámozzuk és felkockázzuk a krumplit és a zellergumót, feltesszük főni - tettem bele bio leveskockát, de aki olyan ügyi, hogy van otthon házi alapleve, az a tuti.
Ha a zöldségek megpuhultak, tejszínnel összefőzzük és pürésítjük a levest.
Hab a tortán vagyis olaj a levesen a szarvasgombás olívaolaj, amit azonnal beszereztünk a Tescoból - Corában négyszer annyiba kerül - , és tálaláskor csöpögtetünk a nedü tetejére.
Ja és persze pirított zsemle kocka!
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése