Címkék:
kakukktojás
Hétvégi medvehagyma gyűjtő túránk során oly sok növényt gyűjtöttünk, hogy nem tudtam már többet a mélyhűtőbe passzírozni . Tomi kreatív ötlete nyomán pestot csináltam belőle. Pontosan úgy jártam el, mint a bazsalikom alapú pestot készítve. Vagyis a megmosott leveleket összevágtam pirított fenyőmaggal, sóval, parmezán sajttal, és jócskán meglocsoltam olíva olajjal. (Vagyis kb. két nagy marék medvehagyma levél,. 20 dkg fenyőmag, 20 dkg parmezán és 3-4 dl. olíva olaj) Borsot nem tettem bele, azt a tányéron szeretem frissen őrölni az ételre. Istenien illatozott a forró főtt tésztán:)))
Kedvenc receptjeim gyűjteménye hozományul szépreményű gyermekeimnek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése